top of page
HET TEAM

 

Ons kantoor wordt volledig bemand door vrouwen die de nodige ervaring
in huis hebben op het gebied van het verwerken van uw administratie.

SHEIRA MOHABOE

OPRICHTER / EIGENAAR

BIO
Sheira Mohaboe is verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarrekeningen en de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Al ruim 20 jaar is zij werkzaam in het vak en sinds 2005 eigenaar van ons administratiekantoor.

SPECIALISATIES

Jaarrekeningen, IB, VPB

MARJOLEIN WITKAMP

ADMINISTRATIE

BIO
Marjolein Witkamp is gespecialiseerd in het invoeren en verwerken van uw administratie, het verzorgen van uw aangiften omzetbelasting en het opstellen van jaarrekeningen. Ook staat zij garant voor een correcte afhandeling van al uw correspondentie en houdt zij zich bezig met het debiteurenbeheer van uw klantenbestand. Tevens behoort de loonadministratie tot haar takenpakket. Daarnaast houdt zij zich bezig met de aangiften inkomstenbelasting voor particulieren en is zij gespecialiseerd in de toeslagenwetten. Te denken valt aan zorgtoeslag, huurtoeslag en kinderopvangtoeslag.

SPECIALISATIE

Toeslagen, IB, OB

HELLEN BRUIJNE

ADMINISTRATIE

BIO
Hellen Bruijne is gespecialiseerd in het invoeren en verwerken van uw administratie en het verzorgen van uw aangiften omzetbelasting. Ook staat zij garant voor een correcte afhandeling van al uw correspondentie en houdt zij zich bezig met het debiteurenbeheer van uw klantenbestand. Hier valt het telefonisch contact opnemen met de openstaande debiteuren en het verzorgen van aanmaningen ook onder.

SPECIALISATIE

OB, debiteurbeheer

"Als team zorgen wij ervoor dat de klant de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft"
bottom of page