top of page
  • Marjolein Witkamp

Het nieuwe BTW identificatienummer

De eigenaren van eenmanszaken krijgen binnenkort een nieuw BTW nummer, het BTW identificatienummer. De belastingdienst is op dit moment bezig met de uitgifte hiervan. Dit nummer dient vanaf 1 januari 2020 op de factuur, de internetsite en op alle andere uitingen waar nu het BTW nummer op staat.

De negen cijfers van het bsn worden vervangen door 9 willekeurige cijfers. De ondernemers moeten wel de oude BTW nummers blijven gebruiken bij het doen van de aangifte omzetbelasting en in verdere contacten met de belastingdienst.

Let op begin tijdig met inventariseren waar het huidige btw nummer allemaal op staat, zodat er straks niets over het hoofd wordt gezien.

Recent Posts

Archive

Follow Us

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page